Agenda

Welkom op onze Agenda-pagina. Hier zie je een overzicht van:

- exposities die door ons of onze leden zijn georganiseerd

- exposities door anderen georganiseerd waar leden van de Limburgse Kunstkring aan deelnemen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Expositie Kunsthuis Artistiek Meersen Anne Barneveld en Lei Hannen

Kunsthuis Artistiek Meerssen Beekstraat 24, Meerssen

Keramist Lei Hannen, lid van de Limburgse Kunstkring, en Anne Barneveld (schilderijen) exposeren van 23 juli t/m 4 september in Kunsthuis Artistiek Meerssen.Te bezoeken donderdag t/m zondag 14.00-17.00 uur.

Gratis

Expositie ‘Sensuality’ in Tongeren

Galerie Global Art Maastrichterstraat 40, Tongeren (B)

In de maand augustus 2022 neemt Jos Solberg deel aan de thema expositie 'Sensuality' in Galerie Global Art, Maastrichterstraat 40 in Tongeren (B).De vrouw als muze en/of model, met sensualiteit als primaire inspiratiebron voor kunstenaars in diverse disciplines.Galerie Global Art is open op woensdag 14-16u, donderdag 10-12u en zaterdag 14-17u en koopzondag, eerste zo/maand 14-17u.

Mooi Rooj kunstroute in Stramproy

Mooi Rooj Diverse adressen, Stramproy

LKK-leden Leo Horbach, Lei Hannen en Jos Solberg nemen op 27 en 28 augustus deel aan "Mooi Rooj", een kunstroute in Stramproy. Loop/fietsroute van 7 km, 30 kunstenaars op 15 locaties.

‘Stilte’

Abdij Rolduc Heyendallaan 82, Kerkrade

Thema-Expositie 'Stilte' van 1 t/m 30 september 2022 in de rondgang van Abdij Rolduc, Heyendallaan 82, Kerkrade Met Loek Groenendijk: fotografie, Jos Solberg: schilderijen en Leo Horbach: beelden. Entree gratis. Elke dag toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur.In 1104 werd in het Land van Rode, in het dal van het riviertje de Worm, een abdij ...

Lees meer

Gratis

‘Libertas’

Oude Martinus Kerk (terpkerk) Grote Straat 26, Urmond

Expositie 'Libertas' 6 vrouwen (4 van de Limburgse Kunstkring, 2 gastexposanten) exposeren in het Terpkerkje te  Urmond.Geopend:Vrijdag 2 september 13-17 uurZaterdag 3 september 11-17 uurZondag 4 september 11-17 uur Libertas, Latijns voor vrijheid. Libertas is de Romeinse godin voor de vrijheid. Je kunt daar ook onafhankelijkheid, zelfstandigheid en vrijdom bij denken. Deze Godin had een eigen tempel ...

Lees meer

De redactie van de LKK is niet verantwoordelijk voor gegevens die door derden zijn aangeleverd. Controleer altijd de website van het evenement op de meest actuele gegevens.