Expositie ‘Homeless’ in Sittard

Laden Exposities

« Alle Exposities

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie ‘Homeless’ in Sittard

3 oktober 2020 - 18 oktober 2020

Gratis

Van 3 tot en met 18 oktober vindt er een thema-expositie plaats van 18 leden van de Limburgse Kunstkring – in samenwerking met Stichting Vluchtelingenwerk Z. Nederland- in de historische ambiance van het Mariapark, Oude Markt 14 in Sittard.
De kunstenaars tonen een diversiteit aan disciplines zoals beeldhouwen, glaskunst, grafiek, fotografie, video, keramiek en installatiekunst.

De exposanten zijn:

Nic Heffels – Cees Alfrink – Leo Horbach – Clemens Maassen – Georges Daemen – Godelief Ceulemans –Michelle Faaij – Luc ten Klooster – Matti Heijmans – Ingrid Capozzi – Marjon Merkelbach – Suus Elkink –Stefaan Vermeulen – Ahmed Kleige Joep van Kerkom – Jos Solberg – Willem Vermeer – Marly Penders gastexposante.

Stefaan Vermeulen


Het thema richt zich voornamelijk op acceptatie, empathie en begrip voor vluchtelingen en daklozen; het resultaat is een variatie aan associaties en artistieke opvattingen over kwetsbare mensen in een geglobaliseerde samenleving.

Gegevens

Begin:
3 oktober 2020
Einde:
18 oktober 2020
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie

Mariapark Sittard
Oude Markt 14
Sittard,

De redactie van de LKK is niet verantwoordelijk voor gegevens die door derden zijn aangeleverd. Controleer altijd de website van het evenement op de meest actuele gegevens.