Grootse Kleinigheden

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Kunstenaar(s):
Laden Exposities

« Alle Exposities

  • Dit evenement is voorbij.

Grootse Kleinigheden

2 september 2022 - 30 september 2022

Groepsexpo waar ook LKK-lid Georges Daemen aan deelneemt. Met Lydia Bekaert, Marc Dezwarte en Hebberecht, “om bezoekers te verrassen met de kleinste details en weg te laten dromen bij grootse bewegingen”.
2 tot 30 september 2022 in galerij CULTUURVUUR vzw, Zaterdagplein 6, 1000 Brussel.
Geopend maandag t/m vrijdag 9.00-16.30 uur.

Volwassenen ontdekken vaak op latere leeftijd hun talent voor kunst. Sommigen hebben als jongere reeds hun eerste stappen gezet, anderen voelen deze interesses en talenten sluimeren maar hebben door hun drukke leven tijd noch mogelijkheid gehad om hiermee iets te doen. Pas op latere leeftijd gaan ze  hun talenten ontwikkelen: ze gaan naar de academie, volgen allerlei cursussen of gaan als autodidact aan de slag. Het volstaat om de expo Grootse Kleinigheden te bezoeken om te beseffen dat 50-plussers heel wat in hun mars hebben. Omdat Cultuurvuur vzw overtuigd is van de meerwaarde van “kunst 50+”, worden zoveel mogelijk initiatieven ondersteund waarmee 50-plussers hun werk aan een groot publiek kunnen voorstellen.

Gegevens

Begin:
2 september 2022
Einde:
30 september 2022
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Cultuurvuur
Zaterdagplein 6
Brussel, België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

De redactie van de LKK is niet verantwoordelijk voor gegevens die door derden zijn aangeleverd. Controleer altijd de website van het evenement op de meest actuele gegevens.