Kunstsalon Kasteel Daelenbroeck

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Kunstenaar(s):
Laden Exposities

« Alle Exposities

  • Dit evenement is voorbij.

Kunstsalon Kasteel Daelenbroeck

1 april 2023 - 30 april 2023

Gratis

Onze leden Lei Hannen en Joep van Kerkom exposeren samen met twee andere kunstenaars van Kunst-Corridor 61′.

In ‘Kunstsalon Kasteel Daelenbroeck’ in Herkenbosch tonen 4 leden van het kunstcollectief ‘Kunst-Corridor 61’ uit Midden-Limburg van 1 t/m 30 april 2023 hun werk.
De kunstenaars zijn: Joep van Kerkom, Lei Hannen, Dawaa Molom en Jos Solberg.
De kunstenaars laten zien hoe ze hun verworven technieken benutten om tot een kunstzinnig resultaat te komen en dit vervolgens tot uitdrukking brengen in een individuele vormtaal. Zowel van buitenaf als van binnenuit zijn er krachten werkzaam en in die wisselwerking van buiten en binnen ontstaan beelden.
Wie in dialoog gaat met zijn eigen ‘beelden’, zal uiteindelijk bij universele beelden terechtkomen en die worden vervolgens bronnen van vorm scheppende krachten.
De getoonde kunstwerken kunnen de eigen verbeelding van de beschouwer wellicht zodanig prikkelen, dat maker en beschouwer elkaar halverwege ontmoeten om van gedachten te wisselen. U wordt van harte uitgenodigd voor de openingsborrel op zondag 2 april om 15.00 uur.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur

Gegevens

Begin:
1 april 2023
Einde:
30 april 2023
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.daelenbroeck.nl/nl/cultureel/kunstsalon.html

Locatie

Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
Herkenbosch,

De redactie van de LKK is niet verantwoordelijk voor gegevens die door derden zijn aangeleverd. Controleer altijd de website van het evenement op de meest actuele gegevens.