Rendez-vous met kunst

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Kunstenaar(s):
Laden Exposities

« Alle Exposities

  • Dit evenement is voorbij.

Rendez-vous met kunst

6 maart 2023 - 5 juni 2023

Twee deelnemers aan deze expositie ‘Rendez-vous met kunst’ zijn ook lid van de Limburgse Kunstkring: Lei Hannen en Joep van Kerkom.
In de openbare ruimtes van Zorgcentrum d’n Horstgraaf in Venlo toont kunstenaarscollectief ‘Kunstcorridor 61’ uit Midden-Limburg recent werk van vijf leden. Bezoekers wordt de gelegenheid geboden om kennis te nemen van de ‘state of the art’ van dit collectief.  De kunstenaars laten zien hoe ze hun persoonlijk verworven technieken benutten om tot een kunstzinnig resultaat te komen en dit vervolgens tot uitdrukking brengen in een individuele vormtaal. Elke stijl in de kunst wordt bepaald door een aantal factoren die op elkaar inwerken, waarbij het minder of meer laten doorwegen van één element een bepaalde stijl doet verschillen van een andere. Maar in feite kan alles herleid worden tot twee basiselementen, zonder welke geen enkele kunstvorm mogelijk is: ‘vorm en inhoud’. En bij een goed kunstwerk is de vorm de materiële verbeelding van de inhoud.

Dagelijks gratis te bezoeken van 11.00-17.00 uur.

Gegevens

Begin:
6 maart 2023
Einde:
5 juni 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

D’n Horstgraaf
Auxiliatrixweg 35
Venlo, Nederland

De redactie van de LKK is niet verantwoordelijk voor gegevens die door derden zijn aangeleverd. Controleer altijd de website van het evenement op de meest actuele gegevens.