Expositie bij Media Groep Limburg

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Kunstenaar(s):
Laden Exposities

« Alle Exposities

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie bij Media Groep Limburg

10 april 2008 - 25 april 2008

Gratis

De Limburgse Kunstkring exposeert bij Media Groep Limburg in Sittard.

Cees Alfrink, Resie Beelen, Bilms, Hans van den Eertwegh, Jenny Geurts, Lei Hannen, Giel Harren, Truus Houben, Mien Huyskens, Ria Jussen, An Koopmans, Monique Lipsch, Petra Lommen, Ivana Marsili, Gertie Meys, Jacob Muys, Annelies Rademakers, Jo Ramakers, Sonja Reedijk, Arno Roeloffzen, Benno Sloots, Gemma Smeets, Jos Solberg, Jan Tobben, Willy Vossen, Geert Verstappen, Cor Wegh, Han Willigers.

Voorwoord bij de uitgegeven expositiemap.

Wat kan een voorwoord meer zijn dan een aansporing om de voorliggende expositiemap met aandacht te bekijken? Dat in ieder geval. Maar er is meer! De expositiemap geeft op de eerste plaats een beeld van actuele werken van de kunstenaars van de Limburgse Kunstkring. De tekst geeft u meer inzicht in de motieven en werkwijzen van de kunstenaars. In het directe contact met de aanwezige kunstenaars kunt u daarover nog meer te weten komen. Zo wordt deze tentoonstelling ook een plaats om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen, in discussie te gaan, enz. Kortom: u bent deelgenoot van de spraakmakende vierde editie van een bijzondere samenwerking tussen Media-Groep Limburg en de Limburgse Kunstkring. Een samenwerking die betekenis heeft voor beide partijen. Beeldende kunst is meer dan een regelmatig onderwerp in de krant. Het is in de vorm van deze tentoonstelling een toegevoegde waarde voor het contact tussen Media Groep Limburg en haar relaties. Voor de deelnemende kunstenaars is het een unieke gelegenheid om hun werk te tonen aan een breed publiek. De impulsen voor de leden van de Limburgse Kunstkring worden niet alleen bepaald door contacten onderling vanuit de beperkte ruimte van ieders eigen atelier. Graag gaan wij de uitdaging aan om ons te manifesteren in het publieke domein. Wij hopen dan ook dat de gelegenheid die de Media Groep ons daartoe biedt ook de komende jaren mogelijk blijft. Graag eindig ik met een woord van dank aan de directie van de Media Groep voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van deze editie 2008.

Willem Jansen, voorzitter van de Limburgse Kunstkring.

Bij de vernissage op 10 april treedt op het Duo Math Bruls en Margo van Bergen.

Gegevens

Begin:
10 april 2008
Einde:
25 april 2008
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Mediahuis Limburg
Mercator 3
Sittard,
+ Google Maps

De redactie van de LKK is niet verantwoordelijk voor gegevens die door derden zijn aangeleverd. Controleer altijd de website van het evenement op de meest actuele gegevens.