Lid worden

Categorie: Nieuws

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Kunstenaar(s):

Om zich blijvend te handhaven én te profileren in het artistieke landschap van vandaag, streeft de Limburgse Kunstkring naar een grotere professionele uitstraling en ambieert een geleidelijke substantiële groei van het aantal leden.

Het huidige wervingsbeleid, dat uitsluitend gestoeld was op voordracht door leden, wordt geheel losgelaten en vervangen door een beleid waarbij kandidaten zich online kunnen aanmelden, waarna zij uitgenodigd worden om hun werk ter beoordeling aan te bieden.

Aan nieuwe leden wordt een eigen pagina op de website van de Limburgse Kunstkring geboden. Zij kunnen gebruik maken van de expertise en het netwerk van de kunstkring, genieten van expositiemogelijkheden en geïnspireerd worden door collega’s.

Van nieuwe leden verwacht de Limburgse Kunstkring vooral motivatie en gedrevenheid, vakmanschap als gevolg van een gedegen opleiding of dito ervaring en de bereidheid tot actieve samenwerking binnen het collectief.

Kandidaten kunnen hun interesse om lid te worden van de Limburgse Kunstkring kenbaar maken via het aanmeldingsformulier. NAAR AANMELDINGSFORMULIER