Onze nieuwe website is online!

Categorie: Nieuws

Geschreven door:
Gepubliceerd op:
Kunstenaar(s):

Met trots presenteert de Limburgse Kunstkring haar nieuwe website!

De afgelopen maanden is er door een klein team hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze geheel vernieuwde website.
Nieuwe website is misschien een betere omschrijving dan vernieuwd. Er is in het laatste decennium dermate veel veranderd in het medialandschap dat het hoog tijd werd voor een frisse nieuwe jas. Het gaat dan niet alleen om het uiterlijk, ook achter de schermen spelen zich steeds meer (voor de bezoeker onzichtbare) processen af. En die processen zijn vandaag essentieel voor het goed functioneren in dat landschap.

De redactie gaat frequent nieuws plaatsen, om informatief te blijven over de nabije toekomst, het heden, en het verleden van de Limburgse Kunstkring.

Wij denken er met deze nieuwe jas goed in geslaagd te zijn te voldoen aan de eisen die tegenwoordig aan een website gesteld worden. De bezoeker kan gemakkelijk en snel navigeren door de website; onze redactie gaat frequent nieuwe artikelen en agenda-aankondigingen plaatsen waardoor we informatief blijven, niet alleen over de nabije toekomst en het heden, maar ook over het verleden van de Limburgse Kunstkring.
Onze website gaat daarbij niet alleen functioneren als een modern visitekaartje en naslagwerk maar vooral ook als een tijdschrift waar je doorheen kunt bladeren, met steeds weer andere verrassende cover-artikelen waarvan we hopen dat zij de bezoeker blijven prikkelen tot nieuwsgierigheid.
Wij wensen je veel kijkplezier en hopen je uiteraard regelmatig te mogen begroeten bij de vele activiteiten van de Limburgse Kunstkring en van haar leden!