Er gaat weer een Jaartentoonstelling komen!

Categorie: Nieuws

Eindelijk kunnen en mogen wij weer een jaartentoonstelling organiseren!
Onze laatste jaarexpositie vond plaats in mei/juni 2019. Waarna corona toesloeg. Het lijkt, met alles wat er in de wereld nadien gebeurd is, wel eeuwen geleden. De enige echt grote expositie van de Limburgse Kunstkring die nadien nog gehouden kon worden was de thema-expositie ‘You talkin’ to me?’ in het voormalige politiebureau in Vaals in het begin van dit jaar. Hoog tijd dus dat de Limburgse Kunstkring zich weer als kunstenaarsvereniging kan laten zien!

‘State of the Art’

De nieuwe tentoonstelling ‘State of the art’ zal plaats vinden van 4 februari t/m 26 maart 2023 in de expositieruimte/bovenzaal van Cultuurfabriek ECI, ECI 13 in Roermond. Wij zijn uiteraard heel blij met de geboden mogelijkheid; Cultuurfabriek ECI is centraal gelegen in de provincie, heeft een grote uitstraling met vele bezoekers en is bovendien de gehele week toegankelijk.
Het doel van deze expositie is bezoekers een indruk te geven van de actuele samenstelling van de Limburgse Kunstkring en om de kwaliteit van het werk van de individuele leden te tonen.
‘State of the Art’ staat voor het tonen van actueel werk…
Meer nieuws gaat uiteraard volgen, zodra alle praktische gegevens bekend zijn zullen die ook in onze agenda verschijnen.